Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виставив кумедний ролик, запустивши танцювальний челендж в популярному додатку TikTok на свіжий трек групи MOZGI "Покажу тобі magic", в якому запропонував численним шанувальникам показувати під пісню фокуси.

Так, артист разом з Позитивом і Дядей Вадей (Вадим Федоров) показали уривок з довгоочікуваного mood video (кліпу), де сам Дядя Вадя спочатку "тусується" з бабусями, одягненими в шапки з написом MOZGI і спортивні костюми-оверсайз, гойдаючи одну з жінок у кріслі-гойдалці, а після і зовсім з'являється в образі священика. При цьому виконавець проводить церемонію одруження не у кого-небудь, а у Потапа в образі нареченої і Позитиву в образі нареченого.

Нам побоку, адже ми качали ваших мам, до того, як створили @tiktok і @instagram покажутебемаgіс @mozgiband @wondermakers ТИ ПОДИВИВСЯ КЛІП? Що скажеш???

Фолловери не пройшли повз: "який же Дядя Вадя класний🔥🔥❤️❤️❤️", "🔥🔥🔥 добре", "Прикольно", "Дядя Вадя тут класно розкрився ДО РЕЧІ".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.