Анна Заворотнюк - 24-річна донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників своїх і маминих яскравими фото зі свого життя. Однак нещодавно Анна Заворотнюк вирішила розповісти моторошну історію, яка сталася з нею кілька років тому.

Читайте Знай в Google News!

Донька артистки заявила, що у своїй квартирі вона зустріла незнайомця. Все сталося, коли Анна змушена була одна ночувати в квартирі сім'ї, поки інші родичі перебували в заміському будинку. Про це Анна Заворотнюк розповіла в розділі Stories свого мікроблогу в Instagram.

"Час наближається годин до двох ночі. Я йду до себе в кімнату і збираюся лягати спати. Далі я чую кроки, скрипи дверей і голос чоловічий, який на всю квартиру кричить: "Хто тут?". І мене охопив такий жах, що я не могла ворушитися взагалі. Я як сиділа, так як укопана і продовжувала сидіти. І навіть не могла додуматися взяти телефон і зателефонувати в поліцію або взяти якийсь предмет гострий", -розповіла Ганна Заворотнюк.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У підсумку незнайомець дійшов до кімнати Анни і розповів переляканій дівчині, що він друг її батьків, і вони дали йому ключі від квартири, щоб він міг в ній переночувати. Родичі Ганни Заворотнюк про це забули попередити. Доньа Заворотнюк зізнається, що довго відходила від зустрічі з незнайомцем і образилася на своїх близьких, які не поставили її до відома про їх гостя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, донька онкохворої Заворотнюк знайшла останню віддушину і розраду.

Як повідомляв Знай.uа, донька Заворотнюк піддала себе небезпеці: "Будь обережніше".

Знай.uа писав, донька онкохворої Заворотнюк стривожила фанатів: "Шкода, що ми…".