Анна Трінчер, молода співачка і акторка, наважилася на легкий експеримент зі своєю зовнішністю - і це їй зовсім не сподобалося. Дівчина завжди знала, що у її випадку найвиразніші на її обличчі - очі, а не уста, проте це не заважало їй мріяти про великі пухкі губи. На збільшення дівчина не могла наважитися, а ось ідея зробити татуаж видалася їй цілком реальною.

Читайте Знай в Google News!

По це повідомляє пресслужба Нового каналу.

“Вважаю, що у зовнішності повинен бути один акцент. У моєму випадку — очі. Тому на збільшення губ я не наважувалася, для початку вирішила зробити татуаж. Я налаштувалася, прийшла до майстра... і почала настільки переживати, що навіть захотілося втекти! Зрештою взяла себе в руки, зрозуміла, що життя одне і потрібно не боятися експериментувати", — розповідає Анна Трінчер. Перші дні після процедури дівчину лякав результат: губи мали дивний колір, форму і текстуру. Вона була вимушена скасувати усі плани і просто перечекати вдома. Зараз її задовільняє результат, проте більше вона татуаж не робитиме.

Подивитися на нові губи Трінчер, а також на Ірину Федишин і Ольгу Жуковцеву у команді Лесі Нікітюк проти команди Сергія Притули - зіркові гості: EL Кравчук, Ігор Ласточкін і Володимир Миртинець - можна у свіжому епізоду шоу “Хто зверху?” на “Новому каналі”.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анна Трінчер поділилася відео зі своєю милою бабусею

Як повідомляв портал Знай.ua, Анна Трінчер розповіла про життя в домі тіктокерів і нову роль циганки

Також Знай.ua писав, Анна Трінер відверто розповіла про своє розставання з Богданом Осадчуком.