“Танці з зірками” на телеканалі “1+1” завжди дивують глядачів і фанатів шоу. Кожен епізод має свою “родзинку”, яка робить перегляд лише більш захоплюючим. Відомо, що наступний ефір - дев'ятий - традиційно потішить глядачів виступами учасників попередніх шоу.

Читайте Знай в Google News!

Анонсом програми ділиться пресслужба каналу "1+1".

25 жовтня, у неділю, дев'ятий ефір “Танців з зірками” покаже неймовірні нові виступи учасників попередніх сезонів проєкту. Режисери шоу, Леся Подолянко і Ксенія Горб, обіцяють, що глядачі побачать щось неймовірно цікаве, високого рівня. Разом з тим, хто вийде на паркет - залишається таємницею до самого ефіру, як і ім'я зоряного ведучого на Балконі.

Сцдді "Танців з зірками", фото 1+1
Сцдді "Танців з зірками", фото 1+1

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Відомо, хто стане четвертим членом журі цього ефіру - Маша Єфросиніна. Ведуча вже з'являлася у цьому сезоні: вона була запрошена “вести” Балкон. Марія була однією із яскравих учасниць попереднього сезону шоу. Чергування четвертого члену журі - це нововведення, яке запровадив автор ідеї проєкту, тому усі телеканали світу, які викупили право організовувати це шоу, мусять щоразу запрошувати нового члена журі, який відзначився участю у шоу. Від журі варто очікувати цікавої взаємодії і коментарів. Загалом, як завжди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".