Український музикант і учасник групи "5'nizza" Сергій Бабкін за останні роки досить частий гість на телебаченні. Він кілька сезонів був тренером шоу "Голос країни" і ставав учасником п'ятого сезону "Танців з зірками".
Читайте Знай в Google News!
Зараз він опублікував нове фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. На знімку він зображений з Аллою Костромічовою, Сонею Плакидюк і Сергієм Нікітюком. "Вже завтра я стану запрошеним експертом ювілейного сезону Супер Топ-моделі по-українськи @topmodels_ukraine Вперше маю такий досвід, але він був дуже цікавим, а наші зйомки з @alla, @moi_sofism і @s.nikitiuk просто. Тож не пропустіть новий випуск завтра-у п'ятницю о 19: 00 на @novy_channel!",- підписав знімок він.

"Не можу дочекатися", "Оу, цікаво.Заради Вас подивлюся", "Ваууууу! Мікс улюбленого шоу з улюбленим артистом", "Спасибі, що приєднався!!!!" — написали користувачі і Алла Костромічова в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль vs Моніка Беллуччі: красуні влаштували битву образів, хто ж гаряче. Фолловери не пройшли повз, але їх думки сильно розділилися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", "Збільшила до 5 розміру?", - Ані Лорак блиснула розкішним бюстом у глибокому декольте.

Знай.ua писав, Остапчук обізвав українців хом'ячками у пориві злості: зрозуміло, чому від нього пішла дружина.