Популярний український гурт Kazka випустила новий кліп на пісню "Мало", знятий в антуражі банкетного залу, який немов "машина часу" зберігає в собі застарілі традиції та звичаї.

У центрі сюжету вокалістка колективу Саша Зарицька – наодинці зі своїм смутком і переосмисленням на чужому святі. Іноді реальність настільки нестерпна, що залишається тільки міцно закрити очі та слухати своє серце.

"У пошуках власного щастя кожен повинен слухати своє серце. Іноді варто пережити біль втрати, щоб усвідомити, що ти насправді гідна чогось більшого", - говорить солістка гурту Kazka.

Сингл "Мало" увійшов до свіжого альбому музикантів під назвою "Nirvana". Перед релізом кліпу Kazka представила на YouTube лайв-відео тієї ж пісні, зняте під час сольного концерту в київському Палаці Спорту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно гурт анонсував в Instagram появу мультивсесвіту Kazka.World. Подробиці масштабного проекту стануть відомі найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, солістка Kazka Зарицька змінила імідж і засяяла по-новому.

Як повідомляв портал Знай.uа, Kazka відкрила одну зі своїх суперздатностей, якій позаздрить будь-хто.

Також портал Знай.uа писав, що Саша Зарицька з Kazka розповіла про несподіваний сюрприз на 28-річчя.