Світлана Лобода – одна з найпопулярніших співачок України. Їй завжди доводиться підтримувати себе у формі, щоб на гастролях виглядати на всі 100. Тому у неї вдома обладнаний повноцінний Тренажерний зал. Однак користується ним не тільки Світлана, але і її мама – Наталія Лобода. Незважаючи на поважний вік, вона також в дуже непоганій формі.

Наталія Василівна Лобода веде свій Instagram, де також активно ділиться подіями зі свого життя. Сьогодні, 22 жовтня, вона опублікувала фото і відео свого тренування. На публікації видно, як Наталія Василівна тренує ноги на різних тренажерах. "Перемагай свою лінь і ти - переможець", – так підписала свою публікацію мама Світлани Лободи.

Всього за 6 годин публікація Наталії Василівни набрала майже 300 лайків. У коментарях користувачі висловили своє захоплення формою мами Світлани Лободи і побажали їй удачі в тренуваннях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомляли, Потап показав, що робить Каменських, поки ніхто не бачить.

Як повідомляв Знай.ua, Абрамович про зйомки з Ван Даммом у Києві та " братів по крові".

Знай.ua писав, Потап з усміхненим го * ном в руках розсмішив українців.