Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує багатомільйонну публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, чим вона активно користується.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу виконавиця хітів "Обіцяю" і "Попа як у Кім" поділилася з підписниками новим сонячним сніком, на якому позує на відкритому балконі з красивим видом на гори. Босонога артистка повернена до камери спиною, кинувшись до яскравого сонця. Для фото Каменських одягла легкий напівпрозорий сарафан.

У підписі до кадру 33-річна зірка змотивувала шанувальників і закликала їх насолоджуватися кожним моментом, відкриватися новому і слідувати за мрією.

"Кожен новий день особливий! Сьогодні ви можете зробити своє життя яскравішим, насиченішим, щасливішим! ✨і це тільки в ваших руках. Насолоджуйтесь кожним моментом! Відкривайтеся новому! Слідуйте за мрією! Ну що? Гайда! 🚀 😘" - написала Настя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Настя Каменських у сміливому бікіні показала свою справжню фігуру: "Шах і мат, заздрісники".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських раптово показала, що об'єднує її з покійною Жанною Фріске.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських роздяглася догола, забувши навіть про трусики: пружні сідниці оцінив не тільки Потап.