Капітан команди КВЕН "Одеські манси", а також учасник Ліги сміху і серіалу "Країна У", Сергій Середа є досить активним користувачем соціальної мережі Instagram, де на нього підписано понад 100 тисяч осіб. Зараз він вирішив побалуватися в українському додатку Reface, створеному українськими розробниками з основним офісом в Києві.
Читайте Знай в Google News!
Він замінив своє обличчя на кадрах з Кіновсесвіту Гаррі Поттера і побував Герміоною Грейнджер. "Любите фільми про Гаррі Поттера?Просто я, після перегляду цього відео зрозумів, що не особливо...)) ", - підписав він відеозапис. В оригінальному фільмі шанувальники серії були б не готові до бородатої і вусатої Герміони.

"Відправила це відео доче з її обличчям, а вона сказала що не подобається, тому що не побачила різниці, типу дуже схожі", "особливо мені подобається момент коли Малфою по морді заряджають", "Я три дні тому тільки переглянула всі 8 фільмів", — написали користувачі в коментарях.

Його дружина, співачка MamaRika просто посміялася з цього.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пружні груди Світлани Лободи ледь не "втекла" зі шкіряного бікіні, справжня Тропікана-жінка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Боржемська з "Зважених та щасливих" помстилася Узєлкову, не сама і щаслива: "Будемо насолоджуватися"

Знай.ua писав, поки Тарзан зраджував королевою, її колишній ощасливив відразу двох дівчатко.