Популярна українська актриса театру і кіно Ольга Сумська, яка грала в декількох фільмах студії "Квартал 95", активний користувач Instagram, де часто ділиться з фанатами яскравими моментами з життя. Так, цього разу зіркова красуня показала незвичайні фото і відео, а в підписі до публікації шанувальниками дивовижними властивостями кукурудзяного волосся.

Читайте Знай в Google News!

"Рубрика» голос трави" #голострави. Друзі, на цей раз розповім вам про цілющі властивості кукурудзяних рилець! Моя бабуся сушила цілий мішок рилець, і ми пили його вранці. "Пий, дитинко, тому що це дуже корисні волосся кукурузки", - говорила бабуся. А коли в маленьких діточок бувають проблеми з травленням, рятує саме це бадиллячко! Заварювати ввечері просто окропом в заварнику, а вранці, натщесерце по пів склянки давати дітям протягом двох тижнів.

Власне, і рильця лікують багато. Ось тільки невеликий перелік: показання до застосування – Кукурудзяні волосся мають безліч корисних властивостей. Це дозволяє призначати препарати, що містять екстракти рослин, для лікування таких захворювань: холециститу-запалення жовчного міхура; хронічного гепатиту – запалення тканин печінки дискінезії жовчних шляхів – порушень жовчовивідної системи, викликаних поганим функціонуванням жовчного міхура; холангіту – хвороби, пов'язаної із запаленням жовчних проток; набряків, викликаних накопиченням зайвої рідини в організмі. Я збираю рильця, як тільки починає з'являтися Кукурудза, висушують на холодильнику, тому що там тепло, як на горищі. Всю зиму і весну п'ю настій і даю близьким! Раджу і вам спробувати! Матінка природа пропонує нам найкраще! Будьте здорові!",- написала Ольга.

Ольга Сумська, скрін поста в Instagram
Ольга Сумська, скрін поста в Instagram

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.