Український естрадний співак, володар почесного звання Народного артиста, продюсер і композитор Олександр Пономарьов частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram. Сьогодні він знову поділився знімком з Києва.

Читайте Знай в Google News!

"Пісню написав нову, почитав Ваші коментарі, поржав, зрозумів що завдяки цим есе, можна ще одну написати !Настрій хороший, чого і вам бажаю", - свідчить підпис під фотографією, на якій він постав в джинсівці, чорних брюках і сонцезахисних окулярах.

"Ура дай послухати", "Коньячок?", "Про м'яту, калину і рідну Україну. щиру посмішку дитини, чисту правду Батьківщини", "Завдяки Вам, Я отримую позитивні емоції на цілий день., чого і Вам бажаю.!!!Своїми постами Ви відволікаєте нас від жахливої реальності .Бережіться!!!Здоров'я Вам, а нам нових від Вас хітів", "Спасибі, що спілкуєтеся і пишете українською)))", - написали користувачі в коментарях

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Христина Асмус похвалилася своїми мільйонами – вся справа в постільних сценах. Вона прославилася роллю скромної Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася постільними сценами у фільмі "Текст".

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських після голих " поп, як у Кім" здивувала: "О, вона в одязі". Останнім часом Настя часто викладала в соцмережу досить відверті знімки, на яких позувала без одягу або ж в купальниках.

Знай.ua писав, траурні вбрання Аліни Гросу змусили фанатів переживати: "Побачили мене справжньою"