Українська телеведуча Марічка Падалко поділилася інформацією щодо своєї участі у Львівському напівмарафоні. Телезірка це мала зробити ще два місяці тому, але заразилась коронавірусом і забіг відклала. Про це Марічка написала на своїй сторінці в соціальній мережі Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

"Я мала це зробити ще два місяці тому - пробігти "десяточку" Львівського напівмарафону - але захворіла ковідом.

Це, напевно, найбільша перевага онлайн забігів, що їх можна пробігти тоді, коли можеш. Так, наприклад, я ще заборгувала сама перед собою @kyivhalfmarathon, як і @iegorsoboliev

Але поки 10 км - це моя "марафонська" дистанція. Складно повертаюся у форму, але все ще попереду. Сьогодні просто раділа, що вклалася в 59 хвилин і що чоловік біг поруч, так я могла на трьох кілометрах вже повернути в зворотній бік🤗 ", - пише Марічка Падалко на своїй сторінці.

Телеведуча всі два місяці думала про участь у напівмарафоні, адже вона обожнює біг.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Марічка Падалко пояснила, коли діти повернуться до школи: батькам доведеться набратися терпіння

Як повідомляв портал "Знай.ua", Приходько розкрила всі свої секрети і запропонувала погратись: "Найбільше я боюся..."

Також "Знай.ua" писав, що Андре Тан після одужання від Covid-19 заговорив про розлучення: "Весь цей жах..."