Санта Дімопулос, українська співачка, ексучасниця колективу “ВІА Гра”, покаже справжню “бомбу” на недільному ефірі телешоу “Танці з зірками”. Вже відомо, що наступний ефір поверне зіркових учасників минулих сезонів на паркет, де вони танцюватимуть тріо разом з теперішніми конкурсантами. Санта танцюватиме з гарячим Іраклі, знаменитим холостяком, який полонив усіх у минулому сезоні проєкту.

Читайте Знай в Google News!

Санта Дімопулос без сумніву є однією із найсильніших учасниць цього року. В жінці є пристрасть, краса і неймовірно треноване тіло, яке живе танцем. З іншого боку, Санті постійно докоряють за наявність у її минулому досвіду професійних занять танцями, адже це нечесно щодо інших конкурсантів, проте Санта продовжує працювати над собою і тішити усіх пристрасними номерами.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Учаснику проєкту і Санта в тому числі тримали інтригу: вони не розсекречували, хто буде третім учасником їхнього тріо. Вже згодом офіційна сторінка “Танців з зірками” розповіла, кого варто очікувати на паркеті. Звістка про тріо пари Санти з Іраклі надзвичайно сподобалася фанатм співвчки: вони активно обговорюють новину.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Танці з зірками" підготували сюрприз українцям: на паркеті опиняться несподівані знаменитості

Також Знай.ua писав, українці потролили Фреймут за "дуель" з Катериною Кухар на "Танці з зірками".