Наталія Фаліон є зіркою музичного колективу під назвою "Лісапетний батальйон". У неї є Youtube-канал, на якому вона час від часу публікує якісь звернення до передплатників або фрагменти виступів. Зараз вона вирішила відповісти на негативні висловлювання коментаторів про те, що вона не вміє косити траву.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне відео було розміщено на сторінці групи на сайті YouTube.

Спочатку на відео кілька секунд можна поспостерігати за тим, як Наталя Фаліон працює з газонокосаркою, тоді як потім жінка вирішила все ж заговорити. "І хто сказав, що з мене поганий косар. Як воно зачепило мене за живе. Написали:"спочатку навчися косити, а потім будеш відео викладати". Я так подумала, я ж жінка практична, вчитися правильно косити мені вже пізно", - розповіла вона.

Наталія Фаліон, скріншот: Youtube
Наталія Фаліон, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

А потім додала, що це зовсім не жіноча справа, косити косою, зазначивши, в якому поганому стані знаходяться її газони після осінніх дощів і сонця. Тому було вирішено купити газонокосарку. Цим в більшості випадків буде займатися її чоловік, але якщо їй колись доведеться це зробити, то косити вона буде просто посміхаючись.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Фреймут нарвалася на неадекватного чоловіка, робив це пальцем - "Я посміхаюся"

Як повідомляв "Знай.ua", наречена Розенко Лебідь сама попалася в мережі аферистів: "S.O.S"

Знай.ua писав, Лисапетный батальйон видав свого "боса", жінка відповідальна за все: "Треба ще пошукати"