Відомий грузинський і український модельєр Бічолла Тетрадзе розповів абсолютно все про те, які у нього стосунки з популярною співачкою Світланою Лободою. Він зізнався, що дійсно проводить з білявою красунею дуже багато часу.

Читайте Знай в Google News!

Модельєр і співачка, за словами Тетрадзе, проводять разом мало не кожну вільну хвилину і часто публікують спільні романтичні фото на сторінках в Instagram. За цей час вони стали дуже близькими одне одному. Про це він розповів Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

Світлана Лобода, фото - Instagram
Світлана Лобода, фото - Instagram

Щобільше, виявилося, що у концертному райдері Світлани Лободи передбачений окремий готельний номер для дизайнера поруч з апартаментами артистки. Бічолла пояснив, що спочатку він просто робив для зірки одяг, а потім модельєр і виконавиця сильно подружилися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Я б сказав, що ми частина сім'ї, тому що дійсно проводимо дуже багато часу разом. Кажуть, що у мене позитивний вайб. Ми просто дуже близькі люди.", - пояснив Тетрадзе. Бічола Тетрадзе

Бічола Тетрадзе, фото: кадр з відео "Світське життя"
Бічола Тетрадзе, фото: кадр з відео "Світське життя"

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Карпа пояснила, наскільки важливе знання мови для заробітчан: без неї - як фанера над Парижем

Як повідомляв портал "Знай.ua", Приходько розкрила всі свої секрети і запропонувала погратись: "Найбільше я боюся..."

Також "Знай.ua" писав, що Андре Тан після одужання від Covid-19 заговорив про розлучення: "Весь цей жах..."