Тіна Кароль, улюблена співачка багатьох українців і телеведуча, похизувалася новим красивим і дорогим образом. Нині “Вечірній квартал” проводить записи своїх ефірів, куди запрошують зірок естради виконати свій хіт. Однією із запрошених і стала Тіна Кароль. Зірка одягнула стильну сукню від ультрасучасного лондонського дизайнеру грузинського походження Давида Коми.

Читайте Знай в Google News!

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

На світлинах із соцмереж співачки можна доволі детально розглянути нову сукню, яка коштує, ні більше, ні менше цілих 1800 доларів. Сукня чорного кольору, довжини міді. “Спідниця” сукні плісирована - такі текстури досі залишаються максимально популярними. Верх сукні більш вибагливий і скандальний: він не має рукавів, а на лінії талії зроблено аплікацію з мережива, яке “відкриває” нижню частину грудей. Крім того, поруч із мереживом сукню містить вирізи, які показують шкіру. Цей образ зірка доповнила довгими чорними блискучими рукавицями і тендітними туфлями на тонкій шпильці. Своє розкішне волосся співачка вклала у традиційній для себе манері, макіяж максимально натуральний.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Завдяки соціальним мережам відомо, що на записі концерту Тіна дала інтерв'ю Каті Осадчій для телепрограми “Світське життя”, що виходить на телеканалі “1+1”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найбільш "голі" образи Тіни Кароль, від яких чоловіки без тями: не сховала нічого.

Як повідомляв портал Знай.uа, прозора сукня Тіни Кароль зрадницьки засвітила головну красу: "Мрії збуваються".

Також портал Знай.uа писав, як Тіна Кароль задерла сукню і розсунула ноги – зводить з розуму.