Ольга Полякова, українська співачка, яка стала активним виробником контенту у соціальній мережі “Інстаграм” у часи карантину, анонсувала нову серію свого Інста-шоу “Васадулі вагароде”. Ця програма - легке розважальне шоу, в якому Полякова показує і розповідає рецепти, якісь поради і свої житейські історії. Зйомки відбуваються переважно у будинку Полякової або ж на її городі.

Читайте Знай в Google News!

Наступне шоу “Васадулі вагароде” буде присвячене гарбузу і святкуванню американського свята Гелловін. З тизера зрозуміло, що співачка піде на свій город, де зірве гарбузи. З одним з них зірка почне гратися, зображуючи людину з великими геніталіями.

Оля Полякова-фото прес-служби артистки
Оля Полякова-фото прес-служби артистки

Потім разом з молодшою донькою у святкових костюмах зірка приготувала гарбузовий суп. Інгредієнти до страви - звичайні для українських осінніх господарств. "Треба скребти", — очищує гарбузову "голову" співачка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Знаючи Полякову - крім рецепта варто очікувати на жарти і дотепи. Співачка так підписала анонс: “ПоляВіденіє представляє: Васадули вагароде. Анонс четвертого випуску: гарбуз. Halloween special”. Фанати і підписники активно коментували тизер, раділи, що співачка далі випускає цікавий і корисний контент.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Полякова вирішила влаштувати "бунт", зібравши людей під Кабміном: "співати за мішок картоплі"

Як повідомляє портал "Знай.uа", Дочка Полякової відчула себе дорослою і показала свої персики: "Вибачте за те..."