Леонід Якубович, російський телеведучий, який знають усі як майстра “Поля чудес”, прокоментував можливість заміни ведучого. Легендарне капітал-шоу вперше вийшло в ефір ще у 1990 році, а його постійним ведучим Якубович став вже у 1991 році Тоді, за словами телезірки, йому було надзвичайно складно вести передачу, він навіть думав відмовитися від цього, проте довіра знімальної команди і глядачів змусили його дати передачі другий шанс.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише російське видання "Подъем".

Леонід Якубович, скрін з відео
Леонід Якубович, скрін з відео

Надзвичайно складно уявити це шоу без Якубовича, який за 30 років роботи в кадрі створив свої фішки, жарти і атмосферу, за що і цінують це шоу глядачі у великій кількості країн колишнього СРСР. Хоча це шоу місцями має надзвичайно архаїчний і кумедний вигляд, його люблять за призи і сектор “приз”. Коли нещодавно Якубович розповів, що він легко уявляє це шоу без нього - це стало шоком для багатьох фанатів. Якубович стверджує, що все залежить лише від глядачів і їхньої підтримки нового гіпотетичного ведучого. При цьому такі роздуми зовсім не означають, що Якубович планує піти найближчим часом - ні, просто він взагалі уявляє шоу “Поле чудес” без себе.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Якубович з "Поле чудес" після відпустки опинився в інвалідному візку, фанати б'ють тривогу: що відбувається.

Також Знай.uа писав, що Якубовича підловили на нахабній брехні: фото доводять все.

Ще Знай.uа повідомляв, що Якубович розчулився жлобством росіян і назвав цю дичину традицією.