Ведучий капітал-шоу "Поле чудес" Леонід Якубович прокоментував відео з кадрами відразу після зйомки чергового випуску шоу. А саме – як глядачі розтягують їжу з барабана.

На днях відеокадри з камер "Поля чудес" з'явилися в мережі і викликали справжній резонанс у суспільстві. На них видно, що відбувається через хвилину після того, як оголошують про завершення зйомки чергового випуску.

На кадрах видно, як глядачі шикуються в черги і намагаються схопити їжу з барабана, збирають продукти в пакети і кишені. Сам ведучий Леонід Якубович не бачить в цьому нічого поганого і навіть радий, що так відбувається, на відміну від шокований користувачів мережі.

"На Русі-матінці прийнято споконвіку гостинність і гостинність. Вже 28-29 років на "Поле чудес" тим, що приносять в студію, пригощають гостей. Навколо столу, пропускаючи вперед дітей, збираються люди, обговорюють, як пройшло запис. Абсолютно живі люди за запрошеннями. Це наші гості! Так повелося на Русі. От у нас така традиція. Чудова! Вона мені шалено приємна і подобається", - пояснив свою позицію Якубович.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Раніше, ще влітку 2018 року Якубович розповідав про те, що відбувається після ефіру. І за його словами, він намагається якомога швидше покинути студію і у нього складається враження, що люди приходять туди жерти".

"Як тільки закінчується зйомка, я маю тільки одну задачу — встигнути вискочити зі студії. Тому що всі кидаються до барабану і з'їдають все, що принесли", - зізнався ведучий.

Нагадаємо, "Поле чудес" закінчилося, а ненажерливі росіяни трохи дітей не придушили. Одне з улюблених російських телешоу "Поле чудес" шокує поведінкою глядачів.

Як повідомляв Знай. ua, ведучий "Поля чудес" назвав ціну Росії. За це і батьківщину продасть.

Знай. ua писав, що старий Якубович присмоктався до Монеточке і подарував їй мультиварку. Монеточка прийшла на "Поле чудес" і подарувала Якубовичу ляльку вуду.