Відома російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка отримала славу, виступаючи в складі групи "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала фото в старовинних костюмах з відомим актором Дмитром Харатьяном, з яким брала участь у постановці "Три акорди". А в цей час її чоловік вдома готував – чистив картоплю.

Читайте Знай в Google News!

" коли казка стає дійсністю... Ох, який же неймовірний, Дмитро Харатьян! Що ж ми наробили?! Дивіться сьогодні "Три акорди", - написала Джанабаєва.

Шанувальники не пройшли повз публікації, на якій Джанабаєва з Харатьяном позують в старовинних костюмах і залишили безліч компліментів в коментарях, в тому числі порівняли Альбіну з імператрицею. Однак деякі все ж помітили, що роки не щадять нікого і як постарів Харатьян.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Альбіна, ви справжня імператриця", "який же він старий вже Харатьян", "яка краса", "Альбіна ви королева російської естради це в реальності так", " Альбіна, ви в цьому образі прекрасні. Всі принцеси світу відпочивають", "щось Харатьян вимагає гриму (" , - пишуть шанувальники.

Поруч з цим фото співачка опублікувала відео, на якому її чоловік, відомий співак Валерій Меладзе зайнятий домашніми справами, а саме – готує вечерю. Фанати відзначили, як зворушливо і мило виглядає артист і до того ж, дуже професійно зайнятий справою.

"професійно вирізає очі", " Ого !!!! Класно як 🔥 несподівано)) хоча, чому б і ні😍", " який трогательнвй і милий Валерій! Ми його таким зовсім не знаємо. А шкода! Люблю вас", "не могуу", " Ваш чоловік лівша?", "ви дуже мила сім'я, бажаю щастя всій Вашій родині"," Побільше б таких милих, домашніх відео", " які ви хороші! Такі домашні, теплі. Альбіна тісто на Великдень місила, підкорила серце моє. Дай Бог, вам всього самого найкращого", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колишня "віагрянка" Джанабаєва спустила сукню з плечей і розкрила головний секрет.

Як повідомляв Знай. ua, колишня "віагрянка" Джанабаєва вразила фанатів новою зовнішністю.

Також Знай. ua писав, що екс-віагрянка Джанабаєва запалила з хлопцем в Кльовому танці.