Дев'ятий ефір головного танцювального шоу країни" Танці з зірками " на 1+1 підготував багато сюрпризів не тільки для глядачів, але і для самих учасників і суддів. Так, рок-Діва Юлія Саніна, яка готувала танго зі своїм партнером Дмитром Жуком і запрошеним учасником, переможцем минулого сезону Женею Котом, вийшла на паркет без Дмитра. На жаль, партнер Юлі отримав позитивний тест на Covid-19.

Влад Яма зазначив, що в європейській танцювальній програмі Юля давно танцює на рівні Санти Дімопулос і Наді Мейхер, а Катерина Кухар назвала Юлю примою.

Читайте Знай в Google News!

Санта Дімопулос і Макс Леонов, які на цьому тижні танцювали з Іраклі Макацарії, виконали гаряче фламенко під "Is not Funny" - Jennifer Lopez. Пристрасний і дуже технічний виступ судді оцінили в 40 балів. Григорій Чапкіс сказав, що це найкращий номер ефіру:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Це дивно. Ви показали справжній характер, енергетику, динаміку цього танцю. Браво! Так тримати".

А конкурентка Санти Надія Мейхер виконала пристрасний пасодобль разом з Кирилом Васюком і Даніелем Салемом під "O Fortuna" -Carmina Burana. На жаль, під час виступу тріо не вдалося виконати складну підтримку - "повітряний міст", на який надію піднімали двоє партнерів. Але учасники не здалися і допрацювали складний елемент до кінця вже після закінчення музики. Катерина Кухар зазначила, що незважаючи на цю помилку, номер був сповнений складних елементів, а Влад сказав, що обрана підтримка була дуже ризикованою. На питання ведучого, чому Надя не зупинилася і після номера зробила елемент, який не вдався, артистка відповіла:

"потрібно завжди йти до кінця, навіть з другого, третього разу".

А Ольга Фреймут та Ілля Падзіна станцювали на паркеті пристрасну румбу під "Golden eye" - Tina Turner разом з "богинею ламінату" Лесею Нікітюк. За виступ Катерина Кухар вперше поставила Олі 10 балів. Здивував цього вечора і Сергій Танчинець і Яна Цибульська, які танцювали ф'южн разом зі співачкою болівійського Походження MICHELLE ANDRADE. В кінці номера Сергій подарував Катерині Кухар троянди і запросив її на " квітковий батл":

"Катя, я хочу вам віддати квітку, яку ви мені дарували в позаминулому ефірі, але оскільки тут прийнято влаштовувати батли з Катериною Кухар, я запрошую вас на квітковий батл. Вибачте за самовпевненість, але очікую відповіді у фіналі "Танців з зірками".

За умовами шоу, Дві пари, які набирають найменшу сумарну кількість балів від суддів шоу і телеглядачів танцюють "танець за життя". І танцюють вони одночасно, без підготовки, не знаючи, який стиль танцю їм випаде, і яка музика буде звучати. Цього разу в "зону ризику" потрапили пара Надія Мейхер і Кирило Васюк, А також Сергій Танчинець і Яна Цибульська. Але несподівано перед танцем до суддів і глядачів звернулася Даша Петрожицька з пропозицією поступитися своїм місцем в шоу іншій парі:

" я вважаю, що сьогодні жодна з цих пар не повинна залишати це шоу. Я хочу врятувати Сергія Танчинця сьогодні. Я вдячна своєму партнеру Ігорю і глядачам, які за нас голосують, і хочу попросити відпустити нас з шоу, оскільки я дуже втомлена. Раніше навіть мріяти не могла, щоб стояти тут на паркеті і танцювати".

Таким чином, в дев'ятому прямому ефірі "Танців з зірками" проект покинули Дар'я Петрожицька та ігор Гелуненко, а Надія Мейхер і Кирило Васюк, А також Сергій Танчинець і Яна Цибульська продовжать боротьбу за перемогу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, сценічний "чоловік" Дорофєєвої дивом вижив після важкої хвороби, станцював з Потапом на радощах.

Як повідомляв Знай. ua, втомлена від чоловіків Фреймут показала нову партнерку, її знає вся країна.

Також Знай. ua писав, що Санта Дімопулос заманила" холостяка " Макацарію в свої мережі, влаштують на трьох.