Актор Дмитро Ступка, представник знаменитої династії, поділився інформацією про те, скільки можна заробити в цій професії в ексклюзивному інтерв'ю для Znaj.ua і Politeka Life.

Він підтвердив чутки про те, що за головну роль в містичному трилері 2013 року «Тіні незабутих предків» йому заплатили 20 тисяч доларів. За словами Ступки, це небагато, особливо в порівнянні з тими мільйонами, які за відповідні ролі платять американським акторам.

За словами Ступки, в колишні часи, працюючи в російському кіно, він отримував по тисячі доларів в день, і вважає такі гроші «більш-менш нормальними», враховуючи, наскільки важкий труд актора.

А ось за рекламу, за його словами, платять зовсім мало - 4-5 тисяч гривень. При цьому найчастіше виявляється, що, взявши участь в якійсь рекламній кампанії, актор тим самим позбавив себе можливості зніматися десь ще.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ступка зазначив, що в нашій країні на кіно в цілому виділяються хороші гроші, але значна їх частина «розпилюється» на рівні кастингу або в тих же рекламних кампаніях, так що акторам дістається лише мала частина — зате співробітники, які цим займаються, багатіють. Він поскаржився, що його самого звинувачують в нахабства, коли він починає викривати подібні махінації.

Актор висловив здивування, як українське кіно може стати якісним, якщо відпущені на нього гроші розпилюються ще до початку знімання. Втім, сам Дмитро Ступка вірить в майбутнє національного кінематографа і в тому, що вже через кілька років українські фільми будуть переводити на провідні мови світу.

Раніше дружина Дмитра Ступки, фотомодель Поліна Логунова розповіла про злочинності диктаторського режиму Олександра Лукашенка в її рідній Білорусі.

Також вона поділилася деякими подробицями їхнього життя в шлюбі.