Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка вирішила дати жару на найзагадковішому проекті України "Маскарад", де бореться за перемогу в команді Потапа і Юрія Ткача проти Монатіка разом з виконавицею MARUV і танцюристом Владом Ямою. Красуня вийшла на сцену, відгадуючи, хто ховається під величезним і жарким костюмом Кенгуруші-чирлідерші, проте сама Кенгуруша так завела Наталію своїми танцями, розтяжкою і шпагатами, що та не втрималася і навіть кілька разів "потверкала", рухаючи сідницями і стегнами.

Фолловери почали вгадувати, що ховається в вбранні Кенгуру і вистазувати свою думку про шоу: "ті хто думають, що там Тіна.... Навряд чи це вона🙌", "Астаф'єва", " Думаю там Дорофєєва🔥 🔥 🔥", " Кенгуруша Супер!!!))) 👍 👍 👏 👏 👏 ", "Могилевська🔥 🔥 🔥 🔥", "може це Тіна 🤔".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".