Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила досить кумедний кадр з прогулянки по осінньому Києву, примірявши спортивний костюм, що складається зі штанів і толстовки-оверсайз, а також високі кросівки з яскраво-рожевими шнурками. Красуня не упустила можливості продемонструвати відмінну розтяжку, грайливо закинувши ніжку на дерево, а також видала, що щодня намагається проходити 15 тисяч кроків, використовуючи крокомір. Настя зазначила, що 15 тисяч кроків - це добова норма, при якій людина в середньому спалює 750 калорій і проходить 10 кілометрів за 2 години.

виконую свою добову норму по крокометру. ️ ️ 15 000 кроків-це 10 км. 🛣 15 000 кроків-це 750 калорій 😓 15 000 кроків - це 2 години прогулянок по осінніх парках столиці 🍁 А ви ставите собі цілі по калоріях або кроках?💪

Фолловери не пройшли повз: "Заведи собі собаку і 15к кроків з досягнення перетворяться в норму)", "по кроках))) 10к мінімум, а все що вище - додатковий бонус😉", "..скільки разів у тебе від шпагату штани по шву розходилися?", "ніжки як мотузочки", " Крутяшка👍👍👍🐶🐶🐶🐶🐶🐶🦋🦋🦋", "щастить ж дереву😉".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.