Популярна українська співачка, діджей і танцівниця Анастасія Кумейко, яка в минулому виступала у складі групи Nikita разом з Дашею Астаф'євою, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, нещодавно артиста приєдналася до популярного челенджу і показала шанувальникам природні фото, місцями і без одягу і макіяжу. А в підписі до фотографій розповіла, що вважає всіх жінок красивими.

Читайте Знай в Google News!

"Ми жінки, і ми різні. Кожна з нас прекрасна не тільки в Instagram, але і вранці після пробудження і ввечері, коли втомлені повертаємося додому після важкого робочого дня. Коли без макіяжу і коли з нерівно намальованою стрілкою. Ми прекрасні. Просто знайте про це! Я беру участь у challenge #myfreedomismybeauty на підтримку здорового бодіпозитиву та прийняття себе, і запрошую приєднатися кожну з вас! @freedomjazz_official", - написала Настя Кумейко у підписі до своїх фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, екс-NikitA Кумейко перетворилася на жінку-кішку зі сміливим декольте, Бетмену не встояти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що екс-NikitA Кумейко ледь не звела з розуму Єгипет пишними грудьми у сміливому декольте.

Також портал "Знай.ua" писав, що екс-NikitA Кумейко в купальнику зволожила гарячу фігуру в басейні, навіть руками не прикрилася.