Мікеле Морроне - відомий італійський актор кіно і серіалів, співак, фотомодель. Він зібрав величезну фан-аудиторію завдяки привабливій зовнішності й зйомкам в польському аналогу "50 Відтінків" - у фільмі "365 днів".

Варто зазначити, що саме після виходу цього фільму Морроне став вельми популярним, адже фільм вийшов дуже разючим. Мільйони глядачів полюбили Морроне саме після виходу цієї стрічки, адже там він постав у ролі гарячого чоловіка, глави мафії. Його образ був надто подібним на того чоловіка, якого прагне знайти майже кожна жінка.

Завдяки фільму актор зібрав величезну аудиторію у своєму Instagram, яку тепер частенько розважає спекотними знімками.

Цього разу Мікеле Морроне показав інтимний кадр зі зйомок еротичних "365 днів"

На фото актор позує разом зі своєю партнеркою по зйомках фільму. Кадр був зроблений якраз в період роботи над кінострічкою. Дівчина лежить на ліжку, пристебнута наручниками до билець. А сам Морроне з голим пресом стоїть над нею.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Майже там", - коротко підписав кадр Морроне.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мікеле Морроне порадував фанаток яскравим фото в новому образі

Як повідомляв портал Знай.ua, Мікеле Морроне показав, як любить себе без жінок

Також Знай.ua писав,Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.