Популярна українська співачка і телеведуча Злата Огневич, яка також є колишнім народним депутатом Верховної Ради України від Радикальної партії Олега Ляшка, дуже активний користувач соціальної мережі Instagram, де часто любить публікувати нові знімки, при цьому радуючи своїх шанувальників.

Читайте Знай в Google News!

Вночі вона виклала нове фото, на якому постала біля дерев'яної опори, що має схожість з жалюзі. І через неї на Злату пробиваються нечисленні промені світла. Однак у підписі до знімка, виконавиця вирішила поміркувати щодо татуювань.

"Як думаєте, мені буде личить ТАТУ? Давно хочу зробити собі, а зараз знову думаю, що саме... Тільки.... думаю я вже досить довго, можливо, думки так і залишаться думками. Я вважаю, малюнки, з якими ти з'єднуєш свою сутність, здатні істотно змінити твій простір", — написала вона і попросила передплатників відповісти реальною історією на питання про те, як вони зважилися набити собі татуювання.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Не варто псувати Феррарі малюнками", "Якщо це Ваш особистий вибір, твоє рішення, а не вплив Заходу на Вас ,то, звичайно, робіть. Я б не робила тільки тому, що всі так роблять", "Не потрібно! Красу не псують! Тату можуть допомогти приховати різні косметичні дефекти або шрами але не прикрасити!", - написали користувачі в коментарях. При цьому, більшість інших людей теж заявили, що Златі Огневич не слід робити собі татуювання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вічний холостяк Дурнєв вивів топ-9 провальних побачень: "Бісить, коли спізнюються на пару років"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Приходько вперше розповіла про розрив з Меладзе: "Він перекрив мені кисень″

Знай.ua писав, прийомна дочка Потапа впала в депресію через свої губи: "Сиділа страждала і вирішила..."