Талановитий кулінар і суддя шоу "МастерШеф" на телеканалі "СТБ" Тетяна Литвинова є активним користувачем соціальної мережі Instagram, де, крім публікації різних рецептів, ділиться зі своїми передплатниками, число яких становить понад 500 тисяч чоловік, своїми фотографіями.

Читайте Знай в Google News!

45-річна телеведуча опублікувала фотографію з рідного міста - Одеси. Тетяну зафіксували на одному з одеських пляжів під назвою "Чабанка", де вона постала в синій сукні з вирізом на грудях. На її вбранні можна помітити маленькі фігурки леопарда, а на шиї хрестик.

"Смуток, в'янення і умиротворення осені і тільки море, вічно прекрасно...", - написала вона в підписі до знімка.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

"Красуня! Я вами завжди милуюся!", "Не тільки море, Ви теж прекрасні", "дуже красиво і гармонійно", "Красоточка і господиня", — написали користувачі в коментарях. У коментарях навіть відзначилася Ольга Мартиновська, колишня учасниця проекту "МастерШеф" і нинішня ведуча шоу. Вона написала: "Ось каааак такою красивою можна бути ???"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, екссуддя "МастерШеф" Тетяна Литвинова розкрила секрет ідеальної фігури у 45 років: "Я хочу роздягатися перед коханим при світлі"

Як повідомляв "Знай.ua", подружка Ляшка зважилася на хворобливий експеримент з тілом, таке витримає не кожна: "Як думаєте, мені підійде?"

Знай.ua писав, Наташа Корольова слізно просить про допомогу: атрофія рук і ніг, часу мало.