Російський актор Михайло Єфремов протбивает тюремний термін в 7,5 років за ДТП зі смертельним результатом. Нагадаємо, що винуватцем трагічної події Єфремов став влітку 2020 року. Видання “Репортер Дніпро"повідомило, що Михайло Єфремов зараз зайнятий налагодженням хороших відносин з співкамерниками. І щоб не ввалитися в депресію остаточно, і приємно проводити час навіть у в'язниці, Єфремов закотив там банкет. Для себе і своїх "друзів по нещастю", актор замовив гусака вартістю більше шести тисяч рублів.

Михайло Єфремов, фото: кадр з відео
Михайло Єфремов, фото: кадр з відео

"Є договір і з ізолятором № 5, в якому зараз сидить Єфремов. Днями нам надійшло нестандартне замовлення від цього ізолятора-приготувати гусака, фаршированого яблуками, цілком. Зазначалося, що це замовлення зробив персонально Михайло Єфремов", - поділився інформацією одне з джерел.

Залишається сподіватися, що Єфремов не втратить присутності духу, і продовжить бачити плюси навіть там, де ними оздоблено небо за його вікном.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 8 років скасували-після великої суми Єфремову пом'якшили вирок за смертельну ДТП.

Як повідомляв " Знай.ua", Христина Асмус похвалилася своїми мільйонами - вся справа в постільних сценах.

Знай.ua писав, Позитив, Тримайся: на місце Дорофєєвої претендує весь "жіночий квартал", спокушають хлопця.