Дружина українського поп-співака DZIDZIO Ярослава Хома, яка цього року почала свою музичну кар'єру як співачка Slavia, розповіла про свої перші кроки у шоу-бізі, а також причини, через які вона вирішила вийти на сцену — серед них вона особливо відзначає відчуття самотності.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться в інтерв'ю для видання "КП в Україні".

"Коли переїхала до Києва, це був важкий для мене період. Раніше я їздила з командою Дзідзьо на концерти, хотіла бути ближче до чоловіка, але Михайло не любить поєднувати роботу і особисте життя. Я зрозуміла, що це було невдале рішення, я втрачаю свій час. І тоді вирішила зайнятися собою, що і раджу всім жінкам: наповнюватися новими знаннями, це найкраще, що ми можемо зробити. І я вирішила здійснити свою мрію. Пішла в кіношколу, чесно цілий рік провчилася, робила домашні завдання, знімала відео, і це навчання прискорила мої трансформації, допомогла мені глибше зрозуміти себе, відчути інших людей", — описує Ярослава події, які передували появі співачки Slavia.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Я відчувала самотність. Михайло ж постійно працює. І завжди, коли я хотіла щось зробити, він говорив: це невчасно, зараз великий концерт на стадіоні, потім фільм і так далі. І ніколи це "вчасно" не було між ними. Я відчула - зі мною грають, мій час проходить, і далі так не можна, потрібно робити так, як підказує серце", — пояснює свою мотивацію Ярослава Хома.

Багато в чому усвідомити себе співачці допоміг і її нині поки що головний хіт "Я тобі не мамка".

У мене є мрія - поїхати на "Євробачення". Так і народилася пісня "Я тобі не мамка". Спочатку я не розуміла, чому саме "Я тобі не мамка". Головним посилом в цій пісні на той час для мене були слова "я тобі не лялька і не бався в почуття". Я відчувала, що стала заручницею ситуації, зі мною грають, а час проходить, і мені потрібно щось з цим робити. Тому вирішила взяти ситуацію в свої руки і змінити життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, DZIDZIO показав свою найбільшу любов і це не жінка: "Дає мені крила".

Також портал "Знай.ua" писав, що дружина DZIDZIO співачка Slavia заговорила про ревнощі, замішана Цибульська.