32-річна актриса "Студії "Квартал-95" Тетяна Песик в соціальній мережі Instagram опублікувала привітання другу і дала по зубах Путіну.

Спочатку Песик зі своєю командою "VIP-Тернопіль" стала зіркою "Ліги сміху" та інших гумористичних проектів. Якось вона навіть заміняла Олену Кравець в шоу "Вечірній квартал", а тепер вона акторка "Жіночого кварталу".

Читайте Знай в Google News!

Комедійна акторка привітала друга і колегу по сцені Сабіта Сулейманова, який взяв участь у місцевих виборах від президентської партії "Слуга народу". Судячи із його імені, Сабіт - кримський татарин.

"@sabit.bar з днюшкою тебе, улыбака 🎉🎉 Ти - bestДруг😘
#кримнаш ", - написано в публікації, присвяченій дню народження друга. При цьому, вкінці привітання Песик додала хештег "Крим наш", бо для нього Крим - батьківщина.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На фото Тетяна із Сабітом стоять у халатах. На ній червоний махровий халат і бігуді на голові. А на ньому блакитний халат на голе тіло, кепка на голові і чашка з чаю у руках.

Сабіт у коментарях відповів Тетяні: "🤣🤣 Кримнаш то розрив))) Дякую😘😘😘😘".

Підписники не пройшли повз привітання Тетяни Песик і облайкали публікацію емоційними смайлами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кварталівська подружка Кравець з "дівчинки-шибеника" перетворилася на ніжну леді: "Одиниці знають мене такою".

Як повідомляв "Знай.ua", дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк зізналася в коханні: "Дуже величний..."

Знай.ua писав, Леді Гага виявилася у справжнісінькій "дірі", на світ божий так просто не вирватися.