Нова коханка колишнього чоловіка відомої співачки Ані Лорак, Мурата Налчаджіоглу похвалилася своїм декольте в костюмі на Хеллоуїн. Фотографію дівчина опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Як вам наш образ? 👻 🎃 ❤ ️ Костюм @ my_ray_ua тепер мій улюблений 💞 і не тільки на Хелловін😉", - написала дівчина.

На фото Лілія разом з Муратом позують в костюмах на Хеллоуїн. Вони вибрали повністю чорні образи. І якщо Мурат доповнив класичний піджак ковбойським капелюхом і захисною маскою з черепом, то його обраниця вибрала більш розкутий образ і оголила не тільки одну ногу, але і декольте глибоким вирізом.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Про нову обраницю Мурата відомо, що дівчина з Києва і її звуть Лілія, вона працює візажистом. Під новою публікацією шанувальники оцінили її зовнішність і назвали красунею і відзначили, що вони пара року.

"Пара року", "Вау", "дуже класні", "дуже класні", " Оо дааа стильно стильно😍 😍 😍", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у мережі показали Ані Лорак 10 років тому, які процедури повністю змінили зовнішність співачки.

Як повідомляв Знай. ua, Ані Лорак різко змінилася, тепер вона блондинка і схожа на дівчинку-підлітка.

Також Знай. ua писав, що Ані Лорак засвітила кільце на безіменному пальці правої руки.