Тарзан, російський стриптизер і чоловік російської співачки українського походження Наталі Корольової, продовжує дивувати всіх: чоловіку не скоро забудуть його відео-зізнання, в якому Тарзан розповів про зраду дружини, але він все одно продовжує світити голим торсом у соцмережах.

Читайте Знай в Google News!

На власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм” Тарзан виклав свіжу світлину. На ній чоловік голий по пояс, його волосся відкинуте назад. Тарзан посміхається. На столику велика кількість косметики - швидше за все, фотографію зроблено в гримерній. Тарзан підписав це фото отак: “З добрим ранком, понеділок!”.

Через безлад в приміщенні та пилюку на дзеркалі, користувач соцмереж припустили, що Тарзан може вже не жити вдома разом з Корольовою.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Скандал у родині Корольової розгорнувся цієї осені. Спочатку було неочікуване зізнання Тарзана, потім цю тему почали обговорювати усі центральні телеканали Росії, виливаючи велику кількість бруду на родину. Епопея завершилася двосерійним фільмом-інтерв'ю, яке подружжя дало Ксенії Собчак, російській журналістці і світській левиці. У цьому фільмі подружжя розповіло, що Тарзан розповів правду про свою поведінку навипередки: довірені люди розповіли, що центральні телеканали вже приготували випуску про зради Тарзана, тому Корольова вирішила взяти цей скандал у своїй руки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дружина Тарзана згадала "божеств" Пугачову, Ротару, Кобзона і Лещенка.

Як повідомляв Знай.ua, коханка Тарзана Шульженко з пробитою головою вивалила всю правду - не перший день під крапельницею.

Також Знай.ua писав, що Королева подає до суду на Малахова після того, як Тарзан загримів у реанімацію.