Little Big відтепер музика не лише для дітей і вечірок, але й “новий шансон”.

Читайте Знай в Google News!

У Новосибірську, Росія, відбувся конкурс двійників “Один в один”, у якому беруть участь виховні колонії міста. Абсолютним відкриттям стала жіноча команда №1 ІК-9, які підготували пародію на кліп "Uno" гурту Little Big. Саме з цією піснею гурт мав їхати на Євробачення представляти Росію, проте конкурс скасували через коронавірус.

Ця пісня дуже типова для гурту - ритмічна, весела і сатирична. Кліп на неї, можливо, найпростіший з усіх, які робив гурт: колектив стоїть і танцює типові для себе танці. Тому не дивно, що жінки з колонії обрали саме цю пісню кліп за зразок: вони підготували костюми, вивчили рухи. Зробили схожу сценографію до сценографії кліпу - подібності було напрочуд багато.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Можна помітити, з якою радістю жінки беруть участь у конкурсі, скільки задоволення відчувають, виконуючи рух і чуючи аплодисменти і захват залу.

Кадр з відео "Uno" гурту Little Big
Кадр з відео "Uno" гурту Little Big

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ольга Фреймут вилаяла українців за поведінку в готелях

Як повідомляв портал "Знай.ua" , Фреймут "віджала" у Лесі Нікітюк юного красеня