Марина Кацуба є переможницею популярного хіп-хоп-баттла "Versus" і вагітною від перуанського шамана російською поетесою. Вона заявила про те, що відчуває проблеми з фінансами, тому попросила шанувальників допомогти їй грошима.

Зробила вона це на своїй сторінці в соціальній мережі "ВКонтакте". У публікації 33-річної жінки розповідається про те, що в цьому році вона планувала почати збір грошових коштів на випуск свого нового альбому, проте "Всесвіт внесла корективи".

Читайте Знай в Google News!

"Скоро я буду мамою маленького індіанця, який, судячи з кількості необхідних його плоду ресурсів, виросте важливою для світу людиною. Це велика радість. Велика радість, що Семен, в 25 років, зустрічаючись зі мною рівно тиждень, з невідомих причин вирішив видати малюкові свої прізвище та по батькові", — написала вона.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Крім того, вона була б вдячна, якщо хто-небудь побажає підтримати їх раптово утворилася осередок суспільства, якій необхідно перебратися в столицю Російської Федерації — Москву. Про вагітність вона розповіла, що постійно відчуває бажання спати, зниження працездатності і різку зміну емоцій.

А про те, що вона є вагітною від перуанського шамана, заявила в жовтні. Кацуба побажала йому "горіти в пеклі", адже була шокована його поведінкою. Марина планує ростити дитину без батька, так як її підтримують друзі, коханий чоловік і сім'я.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, красуня-дружина Влада Ями заговорила про містичний зв'язокі, мурашки по шкірі: "ось так це працює"

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак роздяглася для чоловічого глянцю, гаряче зайчиків Playboy: "Збільшена груди?"

Знай.ua писав, нова коханка Мурата вивалила пишний бюст на заздрість Лорак: "Пара року"