Стас Костюшкін є російським співаком, творцем проекту під назвою "A-Dessa" і колишнім учасником дуету "Чай удвох". Він паралельно творчій діяльності розвиває мережу кафе-пампушок "Пампушка da pudra".

Також він активно займається своїм аккаунтом в Instagram, де ділиться зі своїми шанувальниками новими фотографіями і відео. Зараз він знову опублікував матеріал, пов'язаний з анонсом майбутньої пісні під назвою "Дві смужки".

Читайте Знай в Google News!

Раніше він робив це в машині, а зараз на шоу "Анекдот Шоу Вадима Галигіна в Одноклассниках". Костюшкін заявив, що ця пісня дуже сподобається всім дівчаткам. "Беременяшкам присвячується !!! Дівчатка, хто зараз в положенні і чекає дитину, напишіть мені і я вас відразу лайкну !!!",- написав він під публікацією.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще

Він заспівав Приспів своєї пісні на шоу, вирішивши таким чином її пропіарити. "Я вагітна, 31 тиждень, чекаємо дівчинку", "Ось як раз йде 4 тиждень))))", "Здрастуйте! У мене три синочка!", "А у мене внученька перша мені теж лайк", "А у мене два хлопчики ( як у вас) і потім дівчинка. Якщо хочете, Я нас вас поплюю і у вас теж дівчинка вийде? Гарантія 50%", - пишуть користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Костюшкін з "Чай вдвох" осідлав хвилю і заволав про почуття: "Вона любила мене"

Як повідомляв "Знай.ua", Костюшкін з "Чай удвох" зневірився і заспівав про дві смужки у 49-річному віці: "Як би мого чоловіка змусити"

Знай.ua писав, сім'я Заворотнюк подає до суду на колегу "Моєї прекрасної няні" за наклеп: "Яке право вона мала?"