Василь Вакуленко, більше відомий як репер Баста, вирішив поділитися думкою щодо скандалу, пов'язаного з Олександрою Будніковою.

Справа в тому, що нещодавно юна особа брала участь в музичному шоу "Голос", одним з членів журі якого є Баста. Про це виконавець написав у своєму Instagram-акаунті.

Читайте Знай в Google News!

"У коментарях до випуску голосу обговорюють чергову теорію змови. Учасниця моєї команди самобутня і талановита дівчина Саша Буднікова @alexabudnii виявилася донькою ведучого Першого каналу Романа Буднікова. Хочеться запитати у коментаторів-експертів: невже це прокляття - бути дитиною відомих батьків? Невже, народжуючись у відомій або забезпеченій родині ти вже приречений бути ні на що не здатним, ні в чому не талановитим і лише покірно нести Фамільний тягар? А як же Миронова, Урганты, Нагиевы, Табаковы, Райкины, Дунаевские? А Лів Тайлер? А Зої Кравіц? Династії і покоління, в яких безумовно популярні і батьки і діти. Що потрібно талановитій дитині, щоб поборотися, бути почутим, домогтися чогось самому? Або краще відразу зробити творче самогубство? У мене дві дочки і я буду вірити в них, підтримувати їх, сподіватися на їх самореалізацію, здібності і таланти. Зрештою, ви пишете про те, що на Голосі вже був прецедент. З урахуванням цього факту і того, що в зв'язку з ним глядачі стали більш пильними, було б нерозумно і наївно його повторювати.Як би там не було, я тут відповім тільки за себе-це справа особистих принципів кожного і того, у що ти віриш і ким ти хочеш бути. Те, що я почув, сидячи спиною до учасника, було талановито, якісно і професійно. Те, що я почув, мене зворушило. Я буду працювати з Сашею, як людиною, чий голос розгорнув мене наосліп, як і інші голоси учасників моєї команди. Хлопці, спасибі за щирість і справжність, я в вас вірю!", - пише музикант.

До публікації він прикріпив фотографію, на якій пристально вдивляється в далечінь.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також музикан зауважив, що до "цього викриття" не знав ні про Сашу, ні про її батька. Більше того, знання або не знання цієї інформації не змінило б результатів суддівства.

І як аргумент навів у приклад випадок з онукою Юрія Візбора, Варварою. Тоді на сліпих прослуховуваннях до неї ніхто не повернувся і суддів швидко змішали з чим треба - як могли не розпізнати талант, спадковість, голос? Але що було б, якби повернулися? Як би в такому випадку інтерпретували її талант? Зараз Варвара -відома артистка, народ обрав її сам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Реперу Баста - 40-яким був кумир мільйонів на зльоті своєї кар'єри 20 років тому.

Як повідомляв Знай. ua, Баста жорстко "прожарив" Тіматі на очах у всіх.

Також Знай. ua писав, що Баста скинув 16 кг зайвого баласту і похвалився новою фігурою: "Тільки початок".