Популярна українська співачка Оля Цибульська, яка нещодавно обрадувала шанувальників майбутнім релізом нового альбому, заявила, що одному з її фанатів дуже пощастить, адже він (або вона) отримає особисте привітання на свій День народження.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ольги Цибульської в мережі Instagram.

Публікація Ольги Цибульської, скріншот: Instagram
Публікація Ольги Цибульської, скріншот: Instagram

"Коли у тебе день народження? Виберу кого-небудь рандомно і особисто заспіваю Happy Birthday в повідомленнях. Готуюся до свого. Хвилююся, ніби 18. Стільки незнайомого, небезпечного і кайфового попереду. Хочу відчути цю емоцію з тобою. PS про #Олямаска пам'ятаю. Незнайомця з ліфта покажу. Stay tuned. Але якщо раптом провтикаю - нагадуйте", - підписала публікацію Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До слова, шанувальники поставили понад 15 тисяч лайків і почали активно ділитися своїми датами народження в коментарях.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Оля цибулька навіть кардинально змінила імідж, тому тепер радує фантів фотографіями в новому образі. Так, цього разу зірка вирішила порадитися в соціальній мережі Іnstagram зі своїми підписниками яке фото краще вибрати для інтерв'ю. Зірка опублікувала фото в білому спокусливому костюмі серед оранжереї. Також Цибульська зазначила, що готує до релізу альбом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська розставила ноги і дуже здивувалася: "Її немає. Не мочи штани".

Як повідомляв Знай.uа, кума Дзідзьо Цибульська показала, чим займається з чоловіком вранці: "Я, він і круасан".

Знай.uа писав, кума Дзідзьо Цибульська прикинулася граціозною кішечкою, але щось пішло не так: "Коровай після с*ксу".