Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила уривок з коротенького інтрев'ю проекту "ЖВЛ", яке дала трохи раніше, відпочиваючи в розкішних готелях Єгипту. Так, артистка відверто розповіла про те, чи хоче заміж (вони з продюсером Русланом Квінтою вже 10 років перебувають у відносинах), як пройшло її дитинство, як боролася з масою комплексів і на які пластичні операції ледь не зважилася.

Як виявилося, красуня росла без батька, батьки розлучилися, а пізніше найріднішого чоловіка вбили злочинці недалеко від його ж будинку. У Насті, незважаючи на те, що дівчина є однією з найсексуальніших жінок України, було безліч комплексів, які їй нав'язували саме оточуючі, критикуючи її ноги або очі. Нана мріяла зробити підтяжку грудей і навіть ліпосакцію на ногах, але так і не зважилася на кардинальні зміни, а більшість часу присвятила спорту і тренувань.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зараз зірка зізнається, що не мріє про пишне весілля, хіба що про розпис в РАГСі з мінімумом гостей. Також співачка зазначила, що вже готова до дітей і обіцяє бути для них чудовою мамою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.иа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала Селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.