Популярна співачка і бізнесвумен Віра Брежнєва, яка починала свою кар'єру з участі в групі "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram.

Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі незвичайне архівне фото, а в підписі до нього поділилася особистими переживаннями.

Читайте Знай в Google News!

На чорно-білому старому фото можна побачити маленьку віру. Майбутня зірка української та російської естради сидить на руках у тата, якого вже немає в живих. Очевидно, цю публікацію Брежнєва присвятила річниці смерті батька. У підписі до публікації Віра написала: "Іноді дуже хочеться до тата на ручки... але тата немає вже 5 років. А сьогодні йому було б 66. Віктор і Віра Вікторівна. «Ми живі, поки нас пам'ятають»". Коментарі до цього посту співачки відключила.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і дочка більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Брежнєва у латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.ua" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.