Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вразила численних шанувальників пікантний кадром, на якому позувала біля свого люксового автомобіля марки Porsche серед жовтих осінніх дерев. Так, артистка приміряла облягаюче темно-синє міні-плаття з відкритими плечима і яскраво-рожевими рукавами, доповнивши образ масивними шкіряними чобітками.

Красуня блиснула розкішними довгими ніжками і стрункою фігурою, над якою наполегливо працювала останнім часом, а сміливе вьрання вигідно підкреслило сідниці Лесі. При цьому дівчина поскаржилася, що їде на шиномонтаж.

Всім гарного вечора.. а я на ШИНОМОНТАЖКУ😁

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Ого 🍑", " Домкрат потримати?) ", "Була б ти зі мною, я б тобі сам полагодив машину, а так ти вибрала не мене😢 витрачайте гроші ❤️", " Пора NK співати про твої ноги, годі заморські Ж вихваляти️️", "Якби мене ти взяв на абордаж, та знову цей шиномонтаж😉", " Аж очі засліпило😍😍😍❤️❤️❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".