Не всі учасники реаліті" Кохання на виживання " на Новому каналі проходять випробування. Особливо болючими для них бувають перевірки на вірність. Так сталося і в парі Христини та Сергія, адже хлопець працює БДСМ-коучем.

Читайте Знай в Google News!

"Мені було складно на це дивитися. На БДСМ-сесії все повинно бути максимально грубо, а він був з нею надто ніжним, – каже в програмі Христина. - Він її цілував, це зрада. Бридко вчинив. Мені прикро, але я все одно його люблю".

Христина все-таки вирішила пробачити хлопцеві його поведінку, хоча він і зробив недозволене – поцілував іншу під час сесії іншій дівчині. Але це не означає, що після поїздки в Перу вони розлучилися. Навпаки, пара прийняла рішення бути разом як сім'я.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"На проекті все було проти нас. Спасибі за це – ми згуртувалися як ніколи, стали ще ближче, - розповідає Сергій. - Зайвий раз зрозуміли, що завжди і скрізь будуть люди з протилежною думкою. Ще в Перу я зробив пропозицію Христині, але ми не захотіли показувати це на камеру. Зараз у нас ідеальні стосунки. Ми чуємо один одного і ставимося з розумінням".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Олег Кензов з" Кохання на виживання " розкрив, як опинився в гамівній сорочці.

Як повідомляв Знай. ua, ведучий" Кохання на виживання " Кензов назвав головну фобію.

Також Знай. ua писав, що учасник" Кохання на виживання " пережив Ганебний стовп.