Ліза Галкіна все більше стає схожою на свою зіркову маму Аллу Пугачову.

Читайте Знай в Google News!

Двійнята Алли Пугачової та Максима Галкіна Єлизавета і Гаррі ще трохи й затьмарять популярність своїх зіркових батьків. Діти все частіше з'являються на кадрах в мережі, їхніми здібностями захоплюються не лише батьки, а й величезна купа шанувальників. І кожна чергова поява фото чи відео з нащадками Пугачової і Галкіна викликає шквал компліментів.

Так, нове фото, яке оприлюднила примадонна російської естради Алла Пугачова на своїй сторінці в Instagram всього за пару годин зібрало майже 100 тисяч "лайків".

Алла Борисівна розмістила кадри, на яких Ліза Галкіна постала у цікавому образі. Дівчинка прилаштувала собі на голову дитячу шапку у вигляді капелюшка з брошкою. Ще й волосся, зібране у хвіст, уміло "вплела" в образ.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Лізок", - коротко підписала кадри Пугачова, долавши тег #самасебестилист.

Шанувальники оцінили дизайнерські здібності Лізи, її характер моделі та креативність. Але найбільше фанатам впала в око разюча схожість малої модниці зі знаменитою мамою.

"Принцеси народжуються тільки від справжніх королев. Ксерокопія Примадонни",

"Яка вона у Вас красуня, Алло Борисівно",

"Мамина доця",

"Мадам Брошкіна", - коментують в мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ліза Галкіна стала зіркою модного показу в Москві

Як повідомляв портал Знай.ua, Максим Галкін показав таланти красуні-доньки

Також Знай.ua писав, Максим Галкін розсмішив аудиторію сумними школярами-першокласниками