Про Сергія Бабкіна в Україні не чув тільки ледачий. Музикант, актор, автор і виконавець власних пісень, учасник групи 5'nizza, а також тренер шоу "Голос країни" і учасник п'ятого сезону "Танців з зірками". Але при такій відданості шоу-бізнесу, є ще дещо, чому Бабкін відданий всією душею.

Це-його сім'я. Разом з коханою дружиною Сніжаною, з якою перебуває у шлюбі з 2009 року, Бабкін виховує трьох дітей. Єлисею два місяці, Веселині вісім років, і Артуру в середу, 4 листопада, виповнилося 13 років. У Бабкіна також є тринадцятирічний син Ілля, який живе з його першою дружиною.
Співак опублікував в Instagram пост, присвячений дню народження Артура. На фотографії Бабкін радісно стрибає на тлі осіннього листя, поставлений геотег Харків. "Сьогодні святковий, щасливий і дуже особливий день🧡

Незважаючи на твій особистий секрет, просто хочу сказати-ЛЮБЛЮ🧡

Спасибі, що ти мій!!!",- написав Бабкін у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще


Ймовірно, мова йде про той "секрет", що Артур не є біологічним сином Сергія. Хлопчика Сніжана народила в першому шлюбі, проте Бабкін прийняв його як рідного. Ні для кого не таємниця, що у Сергія з Артуром прекрасні стосунки, і він вважає його не пасинком, а сином.

Шанувальники оцінили пост і написали багато теплих вітальних коментарів.
"Уті бозе, що це за прекрасний, життєрадісний малюк?;)) ", "З іменинником!!! Нехай росте здоровим і щасливим", " Сонячний🔥", - писали фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Бабкін, Падалко, Кравець зізналися, скільки витратили на лікування Covid-19: від 200 гривень до 40 тисяч

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Костюшкін з "Чай удвох" в ланцюгах напружив м'язи, як Шварценеггер: "віку немає"

Також " Знай.ІА " писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею: "хранителька династії"