Українська співачка Катя Бужинська - неймовірно сильна жінка. Ми звикли бачити її усміхненою і легкою, і лише недавно вона публічно розповіла про те, через що їй довелося пройти в своєму першому шлюбі. У програмі" Життя відомих людей " Бужинська поділилася на тому, як над нею знущався перший чоловік і продюсер за сумісництвом Юрій Квеленков.

Бужинська вийшла заміж за Квеленкова в 19 років. Тоді ж вона дізналася і про свою першу вагітність, якраз перед черговим концертом. Зраділа, вона повідомила про це своєму коханому, але його реакція шокувала юну Катю.
"Він мені сказав, що треба позбавиться від дитини. За руку насильно привів до лікарні до лікаря. Він сказав, що у нас робота на першому місці. Потім, пізніше", - розповіла Бужинська.

Катя Бужинська, фото - https://www.instagram.com/buzhynska/
Катя Бужинська, фото - https://www.instagram.com/buzhynska/

Після цього у пари у відносинах пішов розлад. І Катерина терпіла насильство, щоб залишитися на сцені.

“І принижував, і руку піднімав. Наші стосунки, наше життя з Юрієм - це для мене була просто драма, трагедія, постійні сльози", — розповіла Бужинська.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Катя Бужинська вперше показала своїх двійнят.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бужинська в халатику на голе тіло оголила пишні принади.

Також портал "Знай.uа" писав, що продюсер Бужинської бив її і змусив позбутися дитини.