Популярна київська модель Олена Омович, яка зібрала в своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками.

Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу красуня показала сміливий і відвертий образ на День всіх святих. У кадрі Українська Кардашьян позує в рожевому прозорому боді та с пухнастим білосніжним хвостиком, великих оксамитових вушках і білих колготках у сіточку.

"Як пройшов ваш Хелловін? 🎃Мій приблизно як на фото, тільки якщо до прибирання ще додати халат і пучок на голові 😅", - жартівливо написала Омович.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Красуня😍 😍 😍", "Так блін! Кожен раз дивуєш!))", "Ідеально❤️", - зазначили в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українська Кардашьян перестаралася зі схудненням – довела себе до анорексії?

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян посадила на голі груди пухнасте "чудовисько": "Як же йому пощастило".

Також портал Знай.uа писав, що українська Кардашьян в піджаку на голе тіло пустила фанатів між ніг.