Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила ніжний кадр, на якому позувала зі своїм улюбленим домашнім вихованцем - собачкою породи мопс на прізвисько Жорик. Так, красуня міцно обіймала кращого друга по поверненню додому, поки той слухняно сидів і насолоджувався погладжуваннями. Наташа закликала численну аудиторію відповідати за тих, кого ми приручили, адже у нас крім них є сім'я, друзі і кохані, а у пухнастих малюків крім нас нікого немає.

Любіть тварин. даруйте їм свою любов. ми вічно зайняті роботою, саморозвитком. у нас є друзі, сім'я, кохані, робота, вечірки. а у них є тільки ми. і найщасливіший момент-момент нашого повернення додому.. 🥺❤️🐶 "ну хіба можна прожити життя без собаки?»

Фолловери залишилися в захваті: "Собаки - найвірніші друзі❤️🥺 😍"," як мило🥺", " дуже зворушливо🥺 💔"," Жора як завжди прекрасний🔥", "як мило🤧 😍".

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.