Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила серію зворушливих і теплих кадрів зі своєю пухнастою подружкою - чорною собачкою на прізвисько Ая, позуючи з улюбленицею в новій фотосесії для глянцю "ЗооДруг". А днями Наталя вирішила підшукати красуні-лабрадору нареченого, "підчепивши" білосніжного кучерявого песика в одному зі столичних ресторанів. Виконавиця була в захваті від нового друга, не відходячи від нього ні на крок і навіть преставляючи, які у Айї і її новоспеченого нареченого могли б бути діти-цуценята.

Знайшла чоловіка Айці. Беремо? Я благословляю! 😀 Як думаєте, які будуть цуценята?

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Біля Вас завжди крутилися найпородостіші "кабєльки"))", "дві мілашки", " 😊боже...пухнастий мілаха😊", "треба брати, симпатяга", " Хороший... Плюшева лапуля ❤️❤️🤗", "Класнючііі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".