Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Цього разу зірка показала публіці нове фото, а в підписі до нього накинулася на людей з обуренням за критику.

Читайте Знай в Google News!

"Я позавчора виклала відео мого виступу з номером "клітка" з мого спектаклю "Балерина в Задзеркаллі". І не вимкнула коментарі. Як тут же понеслися жовчні і бридкі випади на мою адресу. Причому від проплачених ботів і тих, хто не був на виставі. Для того, щоб обговорювати, засуджувати мене, спробуйте залізти в цю клітку, покрутитися і виконати ті елементи, які здійснюю Я. Приходьте на мої вистави, переконайтеся у всій складності роботи, і тоді ви зрозумієте, як це важко!

Я буду продовжувати свою справу. Виступати для людей зі своїми виставами, які, попри всі труднощі, залишаються на благодійній основі понад 18 років. Запрошуючи всіх глядачів абсолютно безкоштовно. Таким альтруїзмом займаються не багато. Я довічно увійшла в історію Росії, як велика російська балерина! Змиріться вже з цим. Я у свої 44 роки як і раніше вмію танцювати на пуантах. Як класичні варіації, так і сучасні номери і циркові. І виконую їх професійно. Не подобається - Не дивіться. Моє призначення - об'єднувати людей за допомогою музики, танцю і добра", - написала Волочкова в підписі до фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.