На сторінці шоу "Холостячка" в соцмережі Instagram показали відео фрагмент випуску реаліті-шоу. Виявилося, що на одному з побачень Ксенії Мішиної з потенційним нареченим, відбулося дещо незвичайне, а саме знайомство з колишньою дружиною. Реакція холостячки була досить несподіваною.

Читайте Знай в Google News!

За словами Ксенії, вона була здивована, і їй було дуже незручно, адже вона ще ніколи не знайомилася з колишніми пасіями своїх кавалерів. Хоча потім холостячка змінилася свою думку, адже вся справа була в дитині. Наречений Назар захотів на побаченні познайомити Мішину зі своїм сином Платоном. Хлопчика на зустріч з татом привела його мама і колишня дружина Назара. Так і сталося знайомство холостяки і колишньої нареченого.

"На побаченні з Назаром (@nazzzarich), де він вирішив познайомити Ксенію зі своїм сином, з'явилася і його колишня - мама Платона. Стереотип чи не стереотип - ось у чому питання. Як ви ставитеся до знайомства з колишніми своїх партнерів? 1-нормально, враховуючи ситуацію, 2-не нормально, так не повинно бути. Приєднуйтесь до обговорення в коментарях", - йдеться в підписі до відео на сторінці шоу в соцмережі. Українці не пройшли повз і почали активно обговорювати нове побачення Ксенії з Назаром.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.